Back in Sydney!

Hi Hi,

We zijn weer terug in Sydney en beland in Bondi Beach!!

Laughing

Na een paar dagen in Brisbane te zijn geweest, zijn we weer verder zuidwaarts getrokken. Richting Surfers Paradise, we waren daar al lekker op tijd en 's middags stond ik op het strand heel stoer met een surfplank mijn eerste les voor surfen te krijgen. Er was een behoorlijke stroming, wat redelijk normaal is daar, maar nu wat extremer ivm de cyclone die ergens verder op zee zich aan het ontwikkelen was. Ik vond het geweldig, mijn lichaam zelf had de volgende dag wat meer moeite met het feit dat ik een les had gevolgd... Er zijn tot nu toe dan ook nog geen vervolg lessen geweest, dit heeft deels met het weer te maken, maar eerlijkheids halve moet ik ook zeggen dat mijn lichaam het ook niet erg vond. In Surfers Paradise hebben ze ook een HRC en die weten nu ook wel wie wij zijn

Cool
. Na een paar dagen van vooral lekker relaxen, werd het tijd om weer verder te gaan richting Sydney, onderweg zijn we gestopt in Byron Bay en lekker gelunched, om vervolgens in Port Macquarie te overnachten. Vanochtend een lekkere kop koffie gedronken in een fietswinkel (dit weekend vind daar de Ironman plaats, iets voor jou Mireille ??). Vanavond beland in Bondi Beach en morgen een dagje op het strand, misschien wel even proberen te surfen en dan de stad in, voor mijn laatste daagjes in Australie
Frown

Groetjes!!

José

Hoi,

Ja inderdaad nog maar een paar dagen,
het gaat echt snel hoor !! Helaas !!

Geniet nog even lekker ervan

ma schrijft

ja het zit er gauw weer op nog even wennen met het surfen dat is een hele tijd geleden dat je dat gedaan hebt dame geniet nog van de laatste dagen veel plezier gr ma

Wendy

Aaah vliegt de tijd he!! Gelukkig kom je terug in Lenteweer want t is een stuk beter dan toen je wegging..en je wilt je katjes toch ook wel zien of niet

Bart(je)

[i]In Surfers Paradise hebben ze ook een HRC en die weten nu ook wel wie wij zijn..[/i]

Erg vervelend lijkt me als op duizenden kilometers van Nederland ook een HRC is waar je herkend wordt. :)