Warm!

Hi,

De avond van Mardi Gras was zeer gezellig, de Aussies weten wel degelijk hoe ze een feestje moeten vieren. De stad was dan ook aardig afgesloten en hoe later het werd hoe uitbundiger het tekeer ging, toen werd het toch wel tijd voor mij om maar eens naar mijn hotelkamer te gaan gezien de sfeer wel een beetje erg dronken werd... De volgende dag stond eindelijk de Harbour Bridge klim op het programma ik moest daar in de middag zijn en was 's ochtends al een beetje op pad gegaan en heb toen een boot genomen naar Watson Bay wat 1 van de vele eilanden in Sydney is. De reis daar naar toe doe je op een draagvleugelboot dus dat gaat wel lekker snel. Daar aangekomen is er eigenlijk helemaal niks te doen :-) dan maar lekker lunchen en weer terug naar de boot om weer richting Sydney stad te gaan. Naar een kleine wandeling kwam ik bij het gebouw waar het dan eindelijk ging gebeuren ik ga de brug van Sydney beklimmen. Je wordt ontvangen in een ruimte waar je vertelt wordt wat de bedoeling zal zijn, je krijgt zowaar het idee dat je een astronaut bent, zoveel uitleg krijg je en natuurlijk een heel mooi pakje aangemeten incl de benodigde veiligheids riemen ed. Dan gaat de reis beginnen. We waren een kleine groep wat wel lekker was maar ook een beetje tam. Eerst loop je een stuk onder de snelweg door die over de brug gaat om vervolgens de pilaren op te klimmen en helemaal bovenaan te eindigen !! Wat werkelijk waar een geweldig uitzag liet zien toen ik daar eindelijk bovenop stond, onderweg zijn er ook fotos gemaakt maar die zijn (helaas voor jullie) niet softcopy. Op de weg terug moesten we nog opschieten ook want er kwam een regenbui incl onweer aan en dan wil je toch echt niet op de brug zitten.

Na de brug wat echt een geweldige ervaring was snel naar het hotel even opfrissen en dan naar Vesna toe die ook die avond zou aankomen vanuit Zurich. Even wat gegeten en gedronken in de stad en daarna terug naar het hotel om de volgende ochtend op tijd het vliegtuig te halen naar Cairns.

Volgende ochtend waren we rond de klok van 12 in Cairns en gingen we onze auto ophalen een zwarte Suzuki Vitara, die ik thuis ook wel wil hebben. Met auto lekker doorgereden naar Port Douglas en daar voor twee dagen een hotelletje geboekt.

Vandaag zijn we naar Daintree geweest en hebben wat wandelingen gedaan in het tropisch regenwoud daar. Het was daar echt geweldig Warm!! en vooral vochtig, maar ook mooi. We hebben onderweg bij 1 van onze wandelingen nog moeten stoppen, omdat een slang vond dat hij daar toch net zoveel recht had om te zijn als wij, wie zijn wij dan om daar tegenin te gaan...Onderweg naar huis een lekker ijsje die daar gemaakt werden van lokaal fruit gegeten. Heerlijk.

Morgen gaan we weer terug naar Cairns en onze duiklessen boeken. Het moet dan echt gaan gebeuren.

Wordt vervolgd......

sas

hej natas..

super om je kunnen volgen wat je allemaal meemaakt daaro..

een echte aussie-natas-soap ;-)

Ellen

Hey, the two of you... Lovely stories, I wait untill the next ones, have fun!!!

Wendy

Leuk....klinkt als een super mooie stad en dat je er veel kunt doen...geniet....katjes gaan nog goed...waar is die waterbak dan voor in de gootsteen, is dat een echte kattenwater bak?

anita

he hallo,

zo te horen vermaak je je daar prima (had ook niet anders verwacht) en ben ook zeer benieuwd naar je duikverhalen straks.(ga je hem toch nog eerder halen dan ons). Heel vee lplezier de komende dagen en we lezen het wel weer......

Linda van K

Hoi Natas, vanaf vandaag kan ik ook je Aussie-adventures volgen! Ik ben nu al enthousiast! Blijf genieten daar en wij genieten hier met je mee. Groetjes, Linda.

natasja 1

Zeg, wil je ons niet AL TE jaloers maken met al deze geweldige verhalen. Het klinkt en ziet er allemaal wel heel errug leuk uit. We zullen je volgen vanuit dit koude (inmiddels ietwat drogere), winderige kikkerlandje. HEEL VEEL PLEZIER.

Frank

Ha Natas,

Goed om te horen dat je je prima vermaakt. Maar daar hadden we ook echt geen zorgen over. Heel veel plezier met het duiken en tot horens. Have FUN!!!!

Groetjes
Frank

saskia s.

ZUCHT.... ben gelukkig niet jaloers ofzo... klinkt heerlijk allemaal! Ik hoop dat je reis net zo mooi is/ zal worden als je van te voren bedacht had!
Laatste roddel: Linda J. is leaving IBM!! (sorry is werk weet ik wel, maar toch! :0))
enne.... laat Vesna ook eens rijden hé?! :0)

Grz. Saskia

Bar

Wow, Harbor bridge beklimmen, erg indruk wekkend. Ik doe het je niet na. ;)
Leuk verslag en zo te lezen heb je al veel gezien en mee gemaakt.

Vitara is idd een leuke auto, kan je daar evt 2 van meenemen in je bagage> ;)

ma 8maart

harstikkeleuk natasja wat een belevenis grma